Cine Suntem

Pentru realizarea lucrarilor compania dispune de parc de utilaje proprii precum si de personal cu inalta pregatire profesionala in lucrari de constructii civile si industriale si de drumuri. Profesionalismul nostru, calitatea serviciilor prestate precum si rezultatele obtinute ne recomanda in fata tuturor !

Cine Suntem

Societatea Comerciala SC TRUST CCDP SRL este o societate romana de constructii infiintata in 2006, cu capital integral privat, specializata in lucrari de drumuri.

Principalul scop este acela de a fi alaturi de clientii nostril, oferindu-le servicii prompte si de calitate superioara. Acest lucru s-a reusit in principal datorita normelor la care echipa tanara TRUST CCDP incearca sa se ridice cu fiecare lucrare in parte.

Aceste norme sunt respectate si recunoscute prin certificarile obtinute: Managementul calitatii ISO9001:2001, Management al Mediului ISO 14001:2005, Management al sanatatii si securitatii in munca OHAS 18001:2004.

TRUST CCDP a demonstrat ca poate urmari cu tenacitate atingerea obiectivelor concentrandu-se asupra calitatii serviciilor oferite.
Portofoliul de client si performantele financiare ne sustin in demersul nostru de a deveni un partener sigur si de incredere.

Obiectivul principal urmarit inca de la infiintarea societatii S.C. Trust C.C.D.P. a fost dezvoltarea unei firme care sa beneficieze de toata increderea partenerilor cu care lucreaza si care este in permanenta preocupata de a realiza lucrari de constructii ce vor corespunde cerintelor de calitate in vigoare in Romania.

Trust C.C.D.P. are un personal de inalta calificare, tanar, cu o mare flexibilitate in gandire si orice noutate viabila in domeniu este integrata si aplicata, in vederea obtinerii unei calitati si eficiente sporite, pentru a da mai multa siguranta, confort si estetica lucrarilor noastre.

TOP